MATI FRESC A IGUALADA

amb un matí a -3 graus, 19 valents han acudit al punt de trobada per desafiar les fredes temperatures i complir amb el deure previst. La colla a pujat La Panadella, castigats per un vent que molestava força i que feia el fred mes viu. A la Panadella, els que volien fer menys distancia cap a Sant Guim, Veciana i els que han volgut allargar mes cap a Calaf i baixar cap a Igualada
l’altre grup a seguit cap a Cervera fins a Bellpuig i tornar. sort que a la tornada amb el vent a favor la temperatura a pujat i s’ha arribat correctament

i per demà torna la competició, aquesta vegada al circuit de Catalunya, a Montmeló, on els nostres intentaran aconseguir la victòria individual que es va escapar a Calafell. una vegada tot a tornat a la calma, esperem que el  equip escollit per aquesta setmana tingui millor sort que l’anterior i els DUARTE, CONSOLA, ROCA, MORE, BURON, COROMINAS, RODRIGUEZ, LOOS, puguin fer uns bons resultats.

sort a tots

CERRR IGUALADA