En dos dilluns, Barberà dels microcontes (al Vallès)

La Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès està duent a terme una macroiniciativa ben singular. Des del setembre del 2011 s’ha convertit en la primera biblioteca especialitzada en el gènere del microconte. En crea, en reuneix un fons especial importantíssim i s’ha proposat difondre el gènere, fomentar-ne la lectura i convertir-se en una macroreferència dels textos minúsculs arreu del món.

I enmig de tot plegat tinc el macríssim plaer de col·laborar-hi amb el taller “El microconte, un petit gran gènere” que hi impartiré aquest proper dilluns 13 i també el 20 de febrer.

Un cop més, i ja en van uns quants, tindré una nova ocasió de trobar persones engrescades en conèixer el gènere, assaborir-lo en grup i crear-ne cadascun des del seu univers particular.

En llegirem molts, els comentarem, els practicarem i mirarem d’aprofitar-ne totes les possibilitats discursives.

Tal com en el seu dia vaig fer a Sabadell, Sallent, Menorca, Cardedeu, Viladecans, Gavà, Argentina, Igualada, la presó de Lledoners, La Pobla de Claramunt, Capellades, Sant Cugat del Vallès, Escola IPSI de Barcelona, Piera, Montmeló, Cornellà de Llobregat i Vilanova i la Geltrú, entre d’altres, ha arribat el moment de conèixer els microcontistes de Barberà.

Tot un luxe!…