Caves 2.0

Les Caves Castelo de Pedregosa pugen al tren del màrqueting 2.0, on el consumidor agafa protagonisme, mitjançant l’eina del codi QR a les seves etiquetes, convidant-los a interactuar dins de Vinthink, “la xarxa social dels apassionats del vi”. Mitjançant la utilització del codi QR, l’usuari no només accedeix a la fitxa del cava sinó que també pot valorar-lo i recomanar-lo als seus amics dins de la xarxa. Es tracta, com afirmen des de Vinthink, d’una manera desenfadada d’interactuar amb el producte . Segons Gemma Rojas, de Vinthink, “fer que els mateixos consumidors siguin els prescriptors de la teva marca és vital, ja que actualment, un 90% dels consumidors valoren molt més les recomanacions d’amics i coneguts.Tot això, és el què es coneix com a màrqueting participatiu o 2.0, on qui té la última paraula és el consumidor”.