Fes-te fedatari de la ILP

Si vols fer-te fedatari/a pots omplir el formulari i posar-te en contacte amb els membres del  l’AMPA, mitjançant el nostre correu electrònic. Fes-ho per els teus fills, i per la igualtat entre la pública i la privada/concertada! com mes siguem mes forts serem. No esperem a que arribi el curs vinent per queixar-nos de l’hora que ens han tret!. Actuem ara conjuntament amb la resta de AMPAS d’arreu de Catalunya. Esperem la teva resposta.

Necessitem fedataris/es com a primer pas per tirar endavant la ILP “Per la igualtat d’oportunitats en el sistema educatiu català”. Són persones que han de donar fer de les signatures recollides, un procés que començarà a finals del mes de gener. Ja tenim molts fedataris/es, perònecessitem encara més arreu del territori.
Registreu-vos al FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
Descarrega’t el DÍPTIC INFORMATIU per conèixer tot el que cal saber.
Què són els fedataris/es?
Són persones nomenades per la Comissió Promotora de la ILP que realitzen la funció de “donar fer”, d’acreditar l’autenticitat de les dades de la persona que signa. Aquestes persones fedatàries (que donen fe) han de jurar o prometre davant la Junta Electoral que compliran fidelment la seva funció verificadora.
Requisits per poder ser-ho:
  • ser major de 18 anys.
  • No estar privat dels drets polítics.
  • estar inscrit com a domiciliades en el padró d’algun municipi de Catalunya.
  • Tenir nacionalitat: a) espanyola, b) ésser ciutadans dels estats membres de la Unió Europea altres que l’Estat Espanyol o ciutadans d’Islàndia, Liëchtestein, Noruega o Suïssa; c) o residir legalment a Espanya, d’acord amb la normativa en matèria d’estrangeria.
OMPLIU EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ COM A FEDATARI/A
Quants més fedataris tinguem arreu del territori més fàcilment aconseguirem el nostre objectiu.