L’amistad i la bonhomia son factors exponencials en l’emprenedoria

La RAE diu : “Afabilidad, sencillez, bondad y honradez en el caràcter y en el comportamiento”

I tot això com lliga amb els emprenedors?

Vivim en un mercat molt dur realment, molt bèstia i que molts cops les coses no semblen gens coherents. Podem pensar que tot és una merda o també podem pensar que nosaltres podem fer-hi algo i si ho creiem així, cal que fiquem aquests valor sobre la taula.

Com ficar-los sobre la taula?

Creant projectes que ajudin a les organitzacions a solventar els seus problemes i necessitats, (siguin la que sigui, però sobretot, fent les seves empreses més humanes, més afables, més sencilles i que sobretot alineïn paraules i fets, és a dir, siguin coherents.

Els meus pares m’han facilitat una educació i un entorn on aquests valors, amistad i bonhomia, eren bàsics i necessaris.

Ara, pel camí també m’he trobat amics com el Petri, que també m’han demostrat que un emprenedor pot ser un bon home.

O sigui doncs. No us deixeu enganyar … “es pot emprendre amb valorsd amistat i bonhomia”

PD: la foto que adjunto surto flanquejat per dos grans amics i bons homes, Petri i Ramon. Les dues primeres persones i senadors, amb qui em vaig abraçar quan em van nombrar senador 70537 de la JCI.