El Govern local es qüestiona els càrrecs de confiança

En la Junta de Portaveus del passat 13 de desembre, a la qual va assistir Lluís Giralt, cap de l’oposició i portaveu de CiU-ViA, el Govern local, per iniciativa pròpia, va retirar el punt de la Relació de Llocs de Treball que havia avançat en Comissió.  D’aquesta manera, va obrir la porta a presentar-lo amb canvis que afectin l’estructura de càrrecs de confiança actual.

Ja fa temps que CiU-ViA, primera força de l’oposició, manifesta a tots els nivells que no està d’acord amb la despesa que suposa la contractació de càrrecs de confiança derivats del pacte PSC ICV. Sempre hem pensat que el Govern, tot i els gravíssims moments econòmics que estem vivint, s’ha passat de la ratlla i ha dedicat una part important de les finances públiques a reforçar un pacte polític que no aporta estabilitat ni millora en la gestió municipal.

Ara sembla que volen moure fitxa.  Ja tocava.  Analitzarem les noves propostes quan arribin.