ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES – 136 – AIGUALITS, SÍ

AIGUALALITS, SI. 75è ANIVERSARI CLUB NATACIÓ IGUALADA
IGUALADA / ANOIA
“Aigualits, sí” és el títols del llibre que recull la història del Club Natació Igualada en la celebració dels 75 anys de trajectòria. El seu autor és Eduard Creus on ha confeccionat un recopilatori de tota la vida esportiva i social d’aquesta entitat nascuda l’any 1934, arran de la construcció de la piscina municipal del Molí Nou, i que setanta-cinc anys més tard va inaugurar el nou complex Infinit, al Parc del Puigcornet.

A les pàgines del llibre son presents els testimonis d’igualadins i igualadines que, des del món de l’esport, de la vida política i social de la ciutat i del lideratge, van reeixir amb empenta i esforç una entitat que ha sumat documents inèdits, transportats en vivències, èxits, curiositats, polèmiques, desenganys, sensacions. 


Tot plegat forma part del passat en què es teixeix tota aquesta història, a partir d’un recull de molts documents provinents de l’arxiu de l’entitat, d’organismes oficials i de premsa, i de particulars que han ajudat a fer realitat aquest llibre, elaborat, treballat, dissenyat i presentat amb entusiasme des del propi autor fins els membres de la junta actual. 

Font: anoiadiari.cat / L’escrividor (Bloc personal Pep Elias)
Article 554 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova