Tasta Porrera 2011

Un altra any que me’l perdo, estaré al Most festival, però us adjunto informació de la festa:

Des de l’Associació de Cellers de Porrera li volem comunicar que a vila de Porrera oferirem el dissabte dia 12 de novembre una oportunitat única per conèixer els vins del poble i la seva gastronomia, en el marc del Tasta Porrera 2011. La nostra Associació de Cellers de Porrera (que integra divuit cellers), amb el suport de l’Ajuntament i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, promou aquesta festa popular que vol posar a l’abast dels aficionats i experts la descoberta de les característiques i propietats dels vins d’aquesta vila. Per aquest motiu, a partir de les 11 h del matí fins les 14 h , la plaça de Catalunya de Porrera s’omplirà amb les parades de 17 cellers del poble que donaran la possibilitat de tastar els seus vins. A més, durant aquesta jornada hi haurà un espai de la festa on es podran adquirir els vins de Porrera amb uns descomptes importants, previstos només per a aquest dia.

Coincidint amb el Tasta Porrera 2011, els cinc establiments de restauració de la localitat oferiran als visitants degustacions de la cuina tradicional local, de manera que la gastronomia i el vi local es donaran la mà en una mateixa celebració popular.

Per més informació www.cellersdeporrera.com .