CAMPANYA DEL MOSQUIT TIGRE AL CEMENTIRI

En motiu de la festivitat de  Tots Sants, des de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat es realitzarà una campanya informativa al cementiri de la vila per controlar el mosquit tigre (Aedes albopictus), on s’informarà als vilatans de les mesures necessàries que s’han d’adoptar, per tal d’evitar la proliferació d’aquest insecte i garantir el benestar de la ciutadania.

Us recordem que el mosquit tigre pon els ous en recipients amb petites masses d’aigua estancada, per això, és indispensable la col.laboració de tothom i seguir els consells recomanats per tal de poder controlar la seva expansió.

En aquesta campanya hi haurà un equip d’educadors de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, que informaran i repartiran tríptics al cementiri durant aquest dies previs a la festivitat de Tots Sants.

Gràcies a tots per la vostra col.laboració.