Infantil "B" – 89/90

Temporada 89/90 - L’equip infantil “B” del C.P. Calafell, a dalt, amb Ramon Solé (entrenador), Ramon Ferré, Javi Luna, Josep Solé, José A Espinosa “Epi”, Isidoro García (delegat), a baix, Jordi Rivillas “Rivi”, Jordi Fontanillas (porter), David Tutusaus “Tutus” (porter), Paco Trinidad i Álex García.

Aquell any, vam quedar tercers a la lliga, amb 24 victòries de 28 partits jugats, un empat i tres derrotes. Havent marcat 301 gols i encaixant-ne 48.

No obstant, aquest equipàs, va quedar campió de la Copa Diputació, eliminant al Reus Deportiu (en primera ronda), al C.N. Reus Ploms “A” (en segona ronda), al Calafell “A” en semifinals i al C.N. Reus Ploms “B” a la final, per 7-4.

L’equip infantil “B” del C.P. Calafell celebrant l’ascens del primer equip de Primera Catalana a Primera Divisió, (a dalt) amb Ramon Ferré, Álex García, Josep Solé, José A Espinosa “Epi”, Isidoro García (delegat), (a baix) Paco Trinidad, David Tutusaus “Tutus” (porter) i Jordi Rivillas “Rivi”. A la foto, falten Javi Luna, Jordi Fontanillas (porter) i Ramon Solé (entrenador).