EDUCACI AMBIENTAL PER LA GENT GRAN DEL MUNICIPI

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una sessi d’educaci ambiental adreada a la gent gran del municipi. El taller, titulat “Les bones prctiques del passat, el present i el futur”, s’impartir als tres esplais de gent gran del municipi i est dedicat a la reflexi participativa sobre els costums d’ara i els d’abans i les conseqncies d’aquests en relaci amb el medi ambient. L’objectiu del taller s obrir un dileg participatiu entre la gent gran i les educadores responsables del taller, que formen part dels Plans d’Ocupaci de la Regidoria de Medi Ambient. La intenci s generar un debat d’opinions i que es contrastin algunes de les prctiques que es duien a terme en el passat amb les respectives prctiques que es realitzen ara, a fi de veure quin impacte tenien les unes i les altres en relaci amb el medi ambient.

El taller es dur a terme a l’Esplai de la Gent Gran de Coma- ruga el proper 25 d’octubre; a l’Esplai de la Gent Gran del Tvoli el 28 d’octubre i a l’Esplai de la Gent Gran del Tancat el 8 de novembre. Totes les sessions comenaran a les 16.30 h i tindran una hora de durada.