EDUCACIÓ AMBIENTAL PER LA GENT GRAN DEL MUNICIPI

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una sessió d’educació ambiental adreçada a la gent gran del municipi. El taller, titulat “Les bones pràctiques del passat, el present i el futur”, s’impartirà als tres esplais de gent gran del municipi i està dedicat a la reflexió participativa sobre els costums d’ara i els d’abans i les conseqüències d’aquests en relació amb el medi ambient. L’objectiu del taller és obrir un diàleg participatiu entre la gent gran i les educadores responsables del taller, que formen part dels Plans d’Ocupació de la Regidoria de Medi Ambient. La intenció és generar un debat d’opinions i que es contrastin algunes de les pràctiques que es duien a terme en el passat amb les respectives pràctiques que es realitzen ara, a fi de veure quin impacte tenien les unes i les altres en relació amb el medi ambient.

El taller es durà a terme a l’Esplai de la Gent Gran de Coma- ruga el proper 25 d’octubre; a l’Esplai de la Gent Gran del Tívoli el 28 d’octubre i a l’Esplai de la Gent Gran del Tancat el 8 de novembre.  Totes les sessions començaran a les 16.30 h i tindran una hora de durada.