MARTÍ GIRONELL, HOSTE AL MONESTIR DE SANT BENET

ACTUALITAT

l’escriptor i periodista, Martí Gironell, autor d’èxits editorials com “El pont dels jueus” i “L’arqueòleg”, viurà un any com a hoste, a l’interior del monestir de Sant Benet per escriure la seva nova novel.la. L’acte de presentació d’aquesta nova experiència es farà en el marc d’un dinar a l’interior de l’esmentat monestir el divendres dia 20 d’octubre. La pregunta és ara: viurà les 24 hores del dia? La resposta és: no. 

Durant aquesta experiència, l’escriptor nascut a Besalú no es reclourà tota la jornada al monestir, en sortirà per continuar treballant, però fixarà la seva residència i passarà llargues temporades en una antiga cel.la d’un monjo benedictí. Tot aquest “treball de camp” és veurà reflectit en aquesta nova novel.la, prevista la seva publicació el Nadal del 2012.

Recordem que actualment, Martí Gironell desenvolupa la seva trajectòria periodística a TV3, especialitzat en la informació del trànsit, tasca que desenvolupa dins del programa matinal de la cadena autonòmica catalana. 
Font: Columna Editorial 
Vídeo: Presentació del projecte (Youtube)
Bloc: “Un any a Món Sant Benet” (Martí Gironell)
Article 513 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova