3 Blocaires penedesfèrics guanyen els Premis Blocs Catalunya

3 Blocs que formen part de la Penedesfera han guanyat els Premis Blocs Catalunya 2011.

El guardons van ser lliurats l’1 d’octubre a La Seu d’Urgell per l’Associació STIC.cat. Fins al moment cap blocaire penedesfèric havia assolit aquest reconeixement, tot i ser-hi nominats en diverses ocasions, 5 en la present edició. Els premiats són El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons (Igualada) i 365 dies 365 entrevistes d’Oriol Rodríguez (Gelida) com a bloc personal i professional respectivament de la categoria de Cultura i Tendències, i Ruta Baobab, la Volta al món porta a porta per Francesc Balagué (La Llacuna) com a bloc personal de Turisme i Viatges. Sens dubte aquests blocs seran protagonistes de la trobada Cava&Blogs o 7è Vins&Blogs de la Penedesfera que ha convocat el Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia pel 8 d’octubre, amb motiu de la celebració del popular Cavatast per donar a conèixer el nou Centre d’Interpretació del Cava La Fassina, i que s’està organitzant des de la pàgina web http://cavaandblogs.eventbrite.com

El Blog de Polseres Vermelles de Joan Pons és fet per un nen de 12 anys sobre la popular sèrie de TV3, 365 dies 365 entrevistes fa una radiografia de la societat catalana d’inicis del segle XXI publicant una entrevista diària a personatges actuals i la Ruta Baobab, la Volta al món porta a porta de Francesc Balagué (La Llacuna), descriu tot el recorregut realitzat basant-se en la teoria dels sis graus de separació.

El Vins&Blogs de la Penedesfera, o millor dit Cava&Blogs, ja que el Cava i tots els seus àmbits seran el motiu de la conversa, tindrà com a espai de trobada el nou Centre d’Interpretació del Cava a La Fassina de Can Guineu el dissabte 8 d’octubre. Hi haurà una visita guiada especial per als assistents i altres activitats al Cavatast durant tot el matí a partir de les 10:30 hores. Aquesta activitat també és oberta a blocaires de fora de la Penedesfera, on només es demana tenir un bloc per participar-hi. El format de l’esdeveniment és molt semblant al conegut com a Beers&Blogs, però personalitzat al Penedès en espais singulars, i es desenvolupa segons la convocatòria de cada blocaire organitzador. El hashtag per seguir-lo a twitter serà #cavaandblogs.

La Penedesfera és la comunitat de blocaires i interessats en el web 2.0 i les TIC de l’Anoia, Alt i Baix Penedès i Garraf. És la xarxa d’aquest tipus més nombrosa i activa de Catalunya on el seu portal www.penedesfera.cat recull la publicació de 85.000 apunts i també als més de 800 membres i gairebé un miler d’usuaris de twitter del territori.

Filed under: actualitat Tagged: 7è Vins&Blogs de la Penedesfera, Cava&Blogs, Cavatast, penedesfera, Premis Blocs Catalunya