Premis Blocs de Catalunya 2011: finalistes i molt contents


 

PREMIS-BLOC-MINIDoncs finalment no ha pogut ser i el nostre blog no s’ha imposat a la final de la categoria de Gastronomía i Enologia a la que aspiràvem a ser premiats. El blog guanyador ha estat El Blog de Menja Sa al que felicitem per la seva gran qualitat i el seu interessant contingut. Nosaltres havent arribat a aquesta final ja ens sentim una mica guanyadors i orgullosos per la feina feta i per totes les mostres d’ànim que hem rebut.

Portem 20 mesos a la xarxa i no som professionals de la comunicació, i molt menys de les tecnologies 2.0. Només som enòlegs als que ens agrada la feina que fem, que ens reivindiquem com els artífex intel·lectuals dels vins que elaborem, i que amb aquest projecte només volíem demostrar que “altres vins són possibles”, apropar-nos als consumidors i transmetre’ls la cultura del vi amb aportacions des del nostre blog, tot reivindicant el gran potencial del nostre país a l’hora de produir vins maravellosos. El seguiment que estem tenint a la xarxa així ho demostra, amb més de 30.000 visites al nostre blog i gairebé 200 seguidors a Twitter, xifres que per a alguns podran ser ridícules però us assegurem que moltes webs de cellers “de tota la vida” no hi arriben ni somiant. Per tant, molt orgullosos d’haver arribat fins aquí i carregats de noves il·lusions per afrontar nous reptes i continuant oferint-vos aquests vins tant exclusius i peculiars.

Gràcies a tots novament.

10 Sentits

COMPARTIR