CHARLIE RIVEL EXPOSICIÓ ÉS EL BLOC PROTAGONISTA DE LA PENEDESFERA

Charlie Rivel Exposició és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.
Penedesfera
La Mònica Fuster és autora de Charlie Rivel Exposició. És la responsable del bloc i també de l’exposició permanent que la població de Cubelles acull sobre el seu fill més il.lustre: Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel (1896-1983). Completíssim artista de circ, el Charlie Rivel pallasso va fer emocionar generacions d’espectadors amb un personatge tendre que udolava a la lluna. Només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent per comunicar-se intensament amb el públic. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.
I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:
CONSULTEU L’ENLLAÇ DEL BLOC DE DANIEL GARCÍA PERIS: http://www.danielgarciaperis.cat/2011/07/21/charlie-rivel-exposicio