Camí de Sant Jaume fent trampes. Etapa 2: D’Olesa a Monistrol

Avui hem fet aquesta etapa acompanyats dels nens. Hem anat amb cotxe fins a l’estació dels ferrocarrils d’Olesa, el nostre punt d’arribada en la darrera etapa, i des d’allà hem agafat les bicicletes fins a l’estació dels Ferrocarrils de Monistrol de Montserrat, on hem agafat el tren fins a l’estació d’Olesa, on teníen aparcat el cotxe.


Inici de la tortura: la pujada de la PudaAquesta etapa ha estat ben curta però intensa. La pujada de la Puda ha estat molt dura i l’hem acabat fent a peu, arrossegant bicicletes i gairebé arrossegant els nens. Tanmateix el bucòlic camí per l’interior del bosc i seguint el Llobregat compensa l’esforç inicial d’aquesta etapa.


En aquest link podeu veure algunes fotos de l’excursió i els detalls més tècnics.


Etapa 2
Sortida: Estació dels FGC a Olesa de Montserrat
Arribada: Estació central de Monistrol de Montserrat
Durada: 1 hora i 59 minuts (descomptant esmorzar i comptant força parades per agafar ire…)
Distància: 11,13 km