NOVA EXPOSICIO DE FOTOGRAFIA I PINTURA A L’HOTEL ESTELA BARCELONA – Sitges 2011

Alena Adamchyk i Manuel Blesa exposen junts

 

Alena Adamchyk
És fotògraf, editora i una gran mestra de la ciència dels retrats vius. Va passar la seva infància a Vilnius (Lituània) i va estudiar art i fotografia a Minsk i Riga. Les seves obres d’art han estat exposades a Moscou, Vilnius, Barcelona, ​​Viena, París etc. El seu últim projecte, el llibre “Women of Europe”, compta amb fotografies de dones populars del món, com Shirley Bassey, la Princesa Llitera de Borbó, Monika Bacardi, Sophia al Rashid. La princesa Carolina de Hannover va escriure el pròleg del llibre.

Fa un any Alena Adamchyk construir la seva pròpia galeria d’art a Minsk (Bielorússia), on realitza shows, presentacions i classes per als seus alumnes.

Manuel Blesa 

La compenetració de Manuel Blesa amb l’objecte pintat, amb el seu constant interès per arribar a trobar tot el valor i tota la bellesa que posseeixen les diferents peces ceràmiques, dóna com a resultat una sèrie d’agrupacions plenament aconseguides i realitzades amb un dibuix sòlid i precís, alhora que amb un colorit, basat en una gamma de blanc, que és mostra del bon gust i del mestratge de l’artista.

Cada un dels detalls, per més insignificants que pugui semblar a simple vista, són transportats a la tela amb precisió i intensitat, sent motiu per demostrar l’habilitat de l’artista, i donant com a resultat una sèrie d’obres delicades i lumíniques.

Manuel Blesa es mou enmig del intimisme del seu món i del dels seus objectes, deixant en alguns moments transportar cap a un món més oníric i més subjectiu, món que serà pintat servint-se de colors brillants, possiblement per comunicar-nos millor el misteri que per a ell suposen els elements pintats. Aquestes composicions, que per un moment són aspectes reals d’una irrealitat humana, fan que ens trobem davant obres veritablement suggestives. Així doncs, en la pintura de Manuel Blesa, no es reprodueix només el que l’artista capta d’una realitat immediata, sinó que s’hi troba alguna cosa més profunda i personal, un sentiment que és fruit d’una recerca emocional i intimista.
_________________________________________

 
El proper Divendres 1 de juliol a les 19:30 h. en el Hotel Estela Barcelona de Sitges, tindrà lloc la inauguració de l’exposició comptant amb la presència dels artistes, amb qui podrem compartir el Menú d’Exposició que el Departament de Food & Beverage de l’artístic hotel ha preparat.

Menú Sopar Exposició

Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i tomàquet deshidratat

Llom de lluç amb bolets i pèsols

Brownie

Celler inclós

25 € IVA inclós
 
CONSULTI ELS NOSTRES PREUS EN ALLOTJAMENT

Premi per fer reserves

Premi per veure imatges de l’hotel

 
 
HOTEL ESTELA BARCELONA
Av. Port d’Aiguadolç, 8
08870 Sitges – Barcelona
Spain
Tel.: 93-8114545
www.hotelestela.com