Uri, el vuitè passatger

En l’anterior “post” us comentava l’activitat frenètica que viuríem pel que fa al capítol d’altes… Doncs la següent no ha trigat en arribar. El central Uri (Sants) s’ha convertit en nou jugador vilafranquí i s’afegeix a una línia defensiva que poc a poc va agafant forma per a encarar l’exigent temporada a 3a Divisió. Més informació sobre el nou fitxatge:


Oriol Escabrós Andreu “URI” (17/06/89, Barcelona)

Demarcació: Central
Alçada: 1,83 m Pes: 78 kg
Trajectòria: UE Sants (10/11) -foto-, UE Sant Ildefons (08/10) i Categories Inferiors UD Unificación Bellvitge / PB Collblanc-Sants / Agrupació de Penyes
Resum: La trajectòria d’aquest jove futbolista és clarament ascendent. Començà d’amateur amb el Sant Ildefons a Regional Preferent, fitxà pel Sants (1a Catalana) la temporada passada i enguany, de la mà de Puchi, tindrà l’oportunitat de jugar a Tercera.