Molt agraïts

Us volem agrair la vostra assistència ahir al Acte Central de Campanya.

Al acte hi van assistir més de 100 persones i van fer ponència el Francesc de Gironella i Bertran, Francesc Rosell i Basompte i de  Carles Campuzano, Diputat de CiU al Congrés.

A l’acte es fa destacar la vocació de servei al poble que hi ha des de el grup municipal CiU Gelida, que hem fet un programa gens ostentós, amb uns projectes realitzables tot i la crisis i l’equip de persones que recolza al cap de llista Francesc Rosell i Bascompte.

Francesc de Gironella i Bertran va voler fer una proposta als convilatans. La proposta consistia en mirar punt per punt el programa electoral de CiU Gelida i els dels Socialistes… I si fem aquest exercici veiem que mentre el programa electoral de CiU Gelida és pràcticament i igual al del 2007, donat que els socialistes no han fet cap de les nostres propostes durant aquests 4 anys, ara ells fan un programa electoral gairebé calcat al nostre…. I si duran aquest últim any, l’ajuntament de Gelida ha rebut 7 milions d’€… Que s’ha fet amb aquests diners?!
Des de CiU Gelida s’ha reclamat una gestió més eficient dels nostres tributs i subvencions que pugui rebre el poble, podem perdre 4 anys més, Gelida no es pot quedar enrere.

Gràcies a la col·col·laboració de Radio Gelida l’acte es va poder sentir en directe.

Altre cop, moltes agraïts a tots els assistents d’ahir.

Grup Municipal CiU Gelida