Angel Romero al Blog de Segur

LA VEU DELS CIUTADANS S’HA DE FER ESCOLTAR.

Per Ángel Romero. Entenc perfectament, que amb el panorama polític i més concretament el del nostre municipi, els ciutadans recelem de la classe política en general, és la crua realitat.

Dins d’aquest món que sembla perdut, existeixen persones que no es deixen temptar pel costat fosc dels diners fàcil, persones que treballen per a la comunitat sense esperar res a canvi, sona estrany, però existeixen.

Un dels millors exemples el tenim en les persones que van crear el bloc de Segur. Tot l’esforç fet per el blog, no pot quedar sense suport, l’eina de comunicació ha de servir per a alguna cosa més que desemmascarar, a tots els personatges que durant anys han controlat el món polític del nostre municipi.

Mai fins ara havíem tingut l’oportunitat als ciutadans amb inquietuds de millorar la situació.

Grups polítiques, nets, no involucrats en escàndols de maletins, amb les mans netes, amb intenció de donar realment un gir a la forma de fer política.

Tots els ciutadans amb inquietuds i bones idees, amb ganes de treballar, han de saber que són la part més important d’aquest canvi.

Sentim el que diu el poble, estem al seu costat, ells són els que viuen els problemes de primera mà. Hem de recordar que va passar fa un any, les associacions de veïns que van sorgir arran dels plans d’ordenació urbana proposat per l’equip de govern, no poden oblidar els fets ocorreguts durant uns mesos, amb la culminació d’una de les manifestacions més multitudinària de la història del nostre poble. Es va aconseguir modificar el POUM, no tot, ja que persones amb interessos propis, van deixar alguna cosa important (OD5S) sense aclarir.

Aquest gran moviment veïnal, també va provocar posicionaments polítics,que al seu torn van provocar declaracions no esperades, i així va començar tot un aspiral de recels, desmarcatges .. etc .. etc .. etc. Totes les escombraries va començar a sortir a l’aire.

Pensem que, si una persona que va ser ignorada en les seves demandes per solucionar els desperfectes provocats al seu gual per una obra ha fet aquest blog, ¿que poden fer milers de veïns units?.

GRÀCIES BLOG PER ESTAR AL COSTAT DELS VEÏNS.