FIGA EN ALMÍVAR AMB FORMATGE BOFFARD I NOUS

Dies enrere vaig rebre un correu, convidant-me a participar en  un concurs patrocinat per Boffard; el premi era un taller de cuina a la cookiteca amb Manel Folch.
Bé, com vaig sempre tan atabalada, he deixat passar uns dies i la veritat, ja no hi pensava gaire, però vaig tornar a rebre un altre, recordant-me que s’acostava el termini per a presentar el plats i, com jo vaig sempre a darrera hora en aquestes coses, aquí us deixo aquesta floreta, que es tracta d’una figa en almívar, formatge Boffard i nous, cal dir també, amb unes pinzellades de gelea de mores.
Les figues són collides d’aquest estiu de la figuera de la nostre vinya i les mores me les va dur un amic del meu pare, tot plegat un matí de feina, embotant, i fent melmelades i gelees, tot i que quan arriba el hivern i, necessites fer alguna cosa amb aquests fruïts, és quan t’adones que la feinada, ha valgut la pena.
Dir-vos que avui és el darrer dia, que si llegiu aquest post abans de les dotze ,encara sou a temps per a presentar-vos, així que us linko el bloc de Boffard.

A veure si hi tinc sort!!
Ingredients:
Figa en almívar
Formatge Boffard
Nous
Gelea
Muntatge plat:
Tallem la figa en 4 quarts, la posem al mig del plat, amb el formatge Boffart el tallem a triangles i el capiculem entre la figa, al mig posem una nou i un punt de gelea, pintem amb la brotxa els extrems del plat, per sota de cada punxa també hi posem una nou.
Que vagi de gust!!