La Festa de la Gent Gran de Vilafranca se celebra del 19 al 27 de març

  • La Festa de la Gent Gran 2011 inclou més d’una setmana d’activitats diverses.
  • El pregó de les festes anirà càrrec de Frederic Cuscó Campllonch.
  • Un dels actes destacats és un espectacle Antologia de la Sarsuela.

El regidor de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca, Fernando García, ha presentat la propera edició de la Festa de la Gent Gran que s’avança en el calendari i se celebra del 19 al 27 de març propers. García ha destacat que aquesta és una festa de l’envelliment actiu, que busca la participació de la gent gran en els diferents actes programats. El regidor de Cultura, Raimon Gusi, l’ha acompanyat en la presentació del programa de la festa, per donar rellevància especial a l’espectacle Antologia de la Sarsuela, que l’any passat es va iniciar amb molt d’èxit i que enguany es repeteix amb dues sessions i la participació, tal com es va fer en la primera edició, de tres corals de Gent Gran de Vilafranca: El Coro, Coral Tercera Primavera i Casal d’Avis del Tívoli.

El regidor de Gent Gran, Fernando García, ha parlat del terme madurescència per definir l’etapa posterior a la jubilació, que ha de ser activa i, davant d’aquesta necessitat, “l’Administració ha de posar a l’abast d’aquestes persones, un seguit d’activitats que les ajudi a pensar i no caure en la degeneració”.

La Festa de la Gent Gran 2011 inclou més d’una setmana d’activitats diverses. A més del concert Antologia de la Sarsuela, hi haurà sardanes i exhibició de gimnàstica, el pregó a càrrec de Frederic Cuscó Campllonch, projecció de cinema, representació de l’obra del grup Teatre Gran, Marxa cap al Casal de la Gent Gran i celebració de les noces d’or. Fernando García ha comentat aquest acte d’homenatge a les parelles que celebren 50 anys de convivència és un dels més emblemàtics i emotius del programa. Aquest any, hi ha 12 parelles inscrites per rebre l’homenatge.

A la regidoria de la Gent Gran, al carrer de Vidal, 8 – baixos, es poden aconseguir les entrades per a l’espectacle Antologia de la Sarsuela (5 euros) i per a la Festa de la Gent Gran del dia 21 de març (3 euros), així com les entrades gratuïtes per a la sessió de cinema i el teatre. La regidoria està oberta de dilluns a divendres, de 10 a 14h.