L’alcalde es reuneix amb el bisbe de Sant Feliu, Mons Agustí Cortès

  • En la trobada es va parlar de la situació de crisi i de la feina de l’entitat Càritas.
  • També es va abordar la conservació dels elements del patrimoni arquitectònic que són propietat del bisbat.
  • Regull valorava positivament la línia de col·laboració dels darrers temps en aspectes de caire social.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va rebre aquest dijous a la Casa de la Vila el bisbe de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, Monsenyor Agustí Cortès. El bisbe estava acompanyat pel rector de la Parròquia de Santa Maria, Mossèn Jaume Berdoy, i també van assistir a la trobada els regidors Maria Josep Tuyà i Raimon Gusi.

Monsenyor Agustí Cortès comentava que la reunió s’emmarcava en el seguit de contactes habituals que el bisbat manté amb els ens locals del territori per tal de coordinar-se i actuar conjuntament en els diferents temes en què poden col·laborar. En la trobada es va posar èmfasi en les qüestions socials que es donen a Vilafranca derivades de la situació actual de crisi econòmica i la manera d’abordar-les conjuntament des del propi ajuntament i des de l’entitat Càritas, vinculada a les parròquies de Vilafranca.

Així mateix, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, valorava positivament la línia de col·laboració dels darrers temps en aspectes de caire social i manifestava que en la reunió també s’havien tractat temes com la conservació i difusió dels elements del patrimoni arquitectònic que són propietat del bisbat i que alhora són emblemàtics per a la ciutat.