L’Ajuntament agraeix la participació de les escoles a la Fira del Gall

  • Les escoles exposen treballs plàstics a la rambla Nostra Senyora els dies de la fira.
  • Es van lliurar obsequis a les escoles participants de part del Patronat Municipal de Comerç i Turisme.
  • L’alcalde va explicar als alumnes presents el funcionament de l’ajuntament de forma amena i distesa.

Aquest dilluns l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, acompanyat pel regidor de Cultura, Raimon Gusi, va rebre al Saló de Sessions de la Casa de la Vila una representació de les escoles de la Vila per tal d’agrair la seva participació a la Fira del Gall amb la elaboració dels treballs plàstics que es van exposar a la rambla de Nostra Senyora durant el mes de desembre amb motiu de la fira.

L’alcalde va lliurar als nens i nenes que omplien el saló de sessions de la Casa de la Vila els obsequis per a les seves escoles, en nom del Patronat Municipal de Comerç i Turisme i els va transmetre la seva satisfacció pel fet de comptar amb el treball dels escolars any rere any.

Pere Regull va explicar als nens i nenes que aquesta exposició de treballs escolars representa una activitat molt valorada tant des de la pròpia organització com per part dels milers de visitants que durant la Fira del Gall es passegen pels carrers de Vilafranca. L’alcalde va aprofitar la presència de públic escolar al Saló de Sessions per explicar de forma amena i distesa el funcionament i les responsabilitats de l’Ajuntament de Vilafranca així com les decisions que es prenen a la sala.