Més de 3.000 signatures a favor d’un nou equipament per a la gent gran

  • L’Associació Fem Pinya vol una equipament per a la gent gran a l’antic edifici del Incavi.
  • Els portaveus de l’associació reconeixen que amb l’actual crisi econòmica serà complicat tirar-ho endavant.
  • ICV reclama que es reprenguin la tramitació per tirar endavant aquest equipament.

L’Associació Fem Pinya ha lliurat a l’ajuntament més de 3.000 signatures demanant un nou equipament per a la gent gran de Vilafranca. L’associació defensa que aquest equipament s’hauria d’ubicar a l’espai municipal de l’antic Incavi, al carrer Amàlia Soler. Des del 2009 membres de Fem Pinya han estat recollint signatures i consideren que aquest és un equipament necessari pel futur de Vilafranca, tot i reconèixer que amb l’actual crisi econòmica serà complicat tirar-ho endavant. Des de l’associació s’han reunit amb tots els partits polítics per debatre sobre aquesta qüestió i amb aquestes signatures volen forçar un posicionament del ple municipal.

Iniciativa per Catalunya (ICV), per la seva banda, ha fet públic un comunicat on destaquen la feina feta per l’associació i consideren que el fet que 3.645 persones signin ‘en defensa del projecte de residència per a gent gran posa de relleu que a Vilafranca hi ha feina a fer en matèria d’atenció a la dependència’. Bernat Villarroya demana que es reprengui la tramitació administrativa per construir una residencia a l’antic Incavi, projecte que l’actual govern va suspendre l’estiu del 2009.