La cursa Sant Silvestre de Vilanova del Camí amb més de 400 participants, va coronar Granadero i Ardid

CURSA S SILVESTRE

José Manuel Granadero del Club Atlètic Igualada i l’atleta de la UE Terrassa, Mònica Ardid van ser els guanyadors de la 12a edició de la Cursa Sant Silvestre de Vilanova del Camí, que es va disputar divendres 31 de desembre a partir de les 6 de la tarda.
Granadero va aturar el crono a 15’40″ sobre un recorregut de 5000 mts. mentre que la primera fèmina, Mònica Ardid, feu el recorregut en 18’03″.
Albert Moreno i Abdelmalek Ayyad del CAI van fer segon i tercer absoluts en masculins, i en fèmines Paquita Pérez i Sheila Avilés del CAI van ocupar el segon i tercer lloc, d’una cursa que any rere any creix en participació. Per a l’edició del 2010, més de 400 esportistes varen prendre part en la prova, dels quals 391 varen classificar a l’arribada.
La Sant Silvestre de Vilanova va comptar també amb un recorregut infantil, de 2500 mts per a les categories infantil i inferior. El primer de la general d’aquesta cursa fou l’atleta aleví Àlex Salas de Cornellà, amb un temps de 8’34″, seguida de la fèmina Paula Blasco, atleta alevina del Club Atlètic Igualada, que feu el recorregut en 8’52″.
Al finalitzar la prova l’organització va obsequiar als participants amb coca i poc després de les set de la tarda s’entregaven els trofeus, en forma de lots nadalencs.
A banda dels tres primers classificats de la general i dels tres primers de cada categoria, es va fer entrega d’un premi especial “esperit nadalenc” que va recaure en el grup “els raïms de cap d’any” perfectament ambientats. El regidor d’Esports Antonio Sánchez, juntament amb Francesc Viera, tinent alcalde de Medi Ambient, Marc Guarro delegat d’Unnim Caixa, Ramón Mir, president del CAI i Assenci Sánchez representant de SAMI, es van encarregar de fer el lliurament de premis.
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament vilanoví, responsable de l’organització de la prova vol agrair un any més la participació de la gent i la col·laboració de més de mig centenar de voluntaris que la van fer possible, així com el patrocini de Diputació de Barcelona i d’Unnim Caixa i la col·laboració de Forn Roig, Cristaleria Carlos, Obres Algar, Gràfiques Vilanova i Instal·lacions Sami, patrocinadors de les paneres. De manera molt especial vol agrair el treball conjunt amb el Club Atlètic Igualada i la seva gent, sempre al capdavant de la promoció de les proves atlètiques de la comarca.