VINYES DE JEAN LEON

Vinyes de Jean León a Torrelavit, Alt Penedès
Jean León va néixer a Santander (Espanya) l’any 1928 i el seu verdader nom era Ceferino Carrión. Als 19 anys, sense altre equipatge que una maleta petita, va emprendre un llarg i difícil viatge que el va portar a París, a Nova York i finalment a Hollywood. Anys més tard, la fortuna va voler que s’associés amb James Dean per crear un restaurant únic al món: La Scala a Beverly Hills.
Conegut i respectat als cercles gastronòmics i enològics, l’any 1963 va decidir emprendre l’aventura de crear el vi que duria el seu nom: Jean León.
El celler, situat al bell cor del Penedès, combina la tradició amb les tècniques més modernes d’elaboració i és reconegut per ser un dels primers cellers a Espanya que ha realitzat la fermentació dels vins blancs a la pròpia bóta de roure. La qualitat dels vins Jean León ha estat premiada en nombrosos tasts i competicions internacionals, cal destacar el premi concedit l’any 1993 per la publicació internacional WINE que va escollir el Jean León Cabernet Sauvignon Gran Reserva del 83 com un dels vuit millors vins del món.
Visita Jean Leon i coneix la seva fascinant història, que et portarà del glamour del Hollywood dels anys 50 fins a la tradicional zona vinícola del Penedès.

CELLER JEAN LEON
Pago Jean León
08775 Torrelavit, (Barcelona)
Espanya
Tel: +34 93 899 5512
mail: jeanleon@jeanleon.com