Agraïment i reflexió

Benvolgut convilatà:

En primer lloc, volem agrair la confiança que la gent de Gelida ha dipositat en Convergència i Unió per governar Catalunya els propers quatre anys.
El missatge d’il·lusió pel nostre país ha arribat a vosaltres fort i clar amb un únic interès: Catalunya. Som conscients que molts d’aquests vots no provenen de gent que ens doni suport habitualment. De ben segur, no haurà estat fàcil per més d’un i, això, encara ho fa més valuós. Alguns són vots basats en l’esperança.
Altres, basats en la decepció del desgovern. Però tots basats en el desig de canvi.

Volem pensar que un aire nou ens mou. Que ens hem tornat més exigents amb qui ens governa. Que ja no votem un partit, caigui qui caigui; que som crítics; que veiem que, ni tots els polítics ni tots els governs són iguals.

Amb aquesta esperança ens dirigim a vosaltres.

Gelida no és diferent de Catalunya. També té problemes greus, augmentats pel mal govern de qui no pot o no sap dur la nau a bon port; acomodat en una majoria que no accepte opinions; que mana sense pensar en el futur perquè, qui dia passa, any empeny.
Voldríem pensar que a Gelida, a casa nostra, serem tant o més exigents que a nivell nacional. Perquè aquí, tampoc tots som iguals.

Avui només us demanem un pensament d’esperança i, potser, un pensament de confiança. Res més. Només un pensament.

Estem a la vostra disposició. Nosaltres sí escoltem, sí enraonem i sí ens preocupem.

Gràcies, Gelida.

Grup Local de Convergència i Unió

Gelida

Agraïment i reflexió