Ernest Lluch i Martín

Fa unes setmanes que tinc el bloc abandonat i encara que tinc molts temes per tractar, la manca de temps i el cansament fan que dia a dia ho vagi postposant.
Però avui no puc deixar de fer un breu post:

imagesAcabo de rellegir el pròleg que va fer l’Ernest Lluch al llibre de la Dra. Assumpta Muset, “Catalunya i el mercat espanyol al segle XVIII: Els Traginers i Negociants de Calaf i Copons”.
Cada 21 de Novembre recordo com vaig plorar la mort de Lluch ara fa 10 anys.
Aproximadament entre el 1995 i el 1996 vaig tenir la sort de poder-lo conèixer i que m’expliqués una part de la història de Copons que molts coponencs desconeixíem. Vaig tenir l’ocasió de parlar amb ell no més de 8 o 10 vegades, però us puc assegurar que en totes vaig aprendre molt i no tant sols de Copons i de la seva història.
Segur que moltes coses serien diferents si en Lluch estigués entre nosaltres.