Es reprèn el cicle de caminades per a la gent gran de Vilafranca

La primera de la sortides serà una caminada fins als Pujols.

El proper dimarts dia 23 de novembre hi ha prevista una nova sortida del cicle de caminades adreçades a la gent gran de Vilafranca que organitza el Patronat Municipal d’Esports de Vilafranca. En aquesta ocasió serà una caminada fins als Pujols. Aquest cicle de caminades respon a l’objectiu del patronat de promoure propostes i programes que presentin l’activitat física i l’exercici com una eina per a la promoció de la salut. Aquesta activitat vol fomentar l’afició entre la gent gran per realitzar caminades amb regularitat, conèixer espais naturals propers a Vilafranca i fomentar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural.

Per poder assistir a les caminades serà requisit indispensable portar el carnet blanc de la gent gran de Vilafranca. No caldrà inscripció prèvia. Els monitors, però, prendran nota de les dades dels assistents. El lloc de trobada per a la sortida als Pujols serà a l’hospital comarcal (en la vorera que hi ha davant de consultes externes-avinguda de la Pelegrina). L’hora de trobada serà les nou del matí i se sortirà deu minuts més tard.

Les passejades són suaus i assequibles per a tothom que faci una activitat física continuada. Es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge de dos monitors responsables. Tot i així s’ha de tenir una condició física mínima, ja que no hi haurà vehicles de suport. S’ha de comptar que el dinar ja es farà a casa. El cost de l’activitat és gratuït, i tan sols cal portar l’avituallament (esmorzar, beguda). Gorra, si fa sol, i vestimenta adequada si plou. Es recomana especialment el fet de portar roba i material adequat per anar pel medi natural i que es porti motxilla, millor que bosses de mà.

Per a més informació, cal adreçar-se a les oficines administratives del Patronat Municipal d’Esports de Vilafranca, passatge de l’Esport, núm. 1 (Pavelló Nou de la zona esportiva), de nou del matí a tres de la tarda, telèfon 93 817 23 18.

ARTICLES RELACIONATS