Primer aniversari!

Ara fa un any que vaig decidir-me a obrir aquest bloc, en el post inicial ja transmetia els dubtes que tenia aleshores tenia de poder complir. Ara estic més que satisfet: en 52 setmanes he fet 58 entrades tocant diferents temes; majoritàriament he parlat de desenvolupament rural, agricultura, aigua i alimentació.

Diversos han estat els articles més llegits, són molts els articles que han significat molt per mi, sobretot professionalment. Però si n’hagués de destacar alguns en concret ho faria pel serial del les Aus i el Segarra Garrigues, els del #debatagrari, els d’aigua o els de desenvolupament rural. Temes cabdals també per mi en aquest darrer any.

Sens dubte, moltes gràcies a tots els que llegiu aquestes reflexions i espero que d’alguna manera us serveixi per alguna cosa.