Eurofulla

b4e11e33-31ce-4474-a8d0-c37f852ab91cAl juliol va començar una nova etapa per a la identificació dels productes agroalimentaris ecològics a tot Europa: va néixer un nou logotip que serà obligatori i comú per tots els productes certificats als estats membres. La llàstima és que conviurà amb els logotips estatals i regionals; sens dubte és un important pas en la identificació dels productes ecològics, però la pregunta que hem faig es, cal que mantinguem el logotips estatals i regionals?
Tinc la sensació que abusem amb les identificacions dels productes fins confondre al consumidor i no tant sols en els productes ecològics, espero que aquest bon exemple de l’eurofulla ens serveixi per ampliar-ho a altres certificacions i poc a poc entenguem que al consumidor serà millor si li donem informació clara i concisa