La Penedesfera: Llistat de twitters i twittaires del Penedès

Penedesfera directe!Cat

Tal dia com avui, fa 2 anys, va néixer la Penedesfera, el col.lectiu de blocaires del Penedès. De fet va ser una mica abans, amb el llistat, però a la reunió de Gelida es van posar els principis constituents de la comunitat. En aquests temps el col.lectiu ha evolucionat i ha passat del centenar de blocs inicials a superar els 650. També ha passat a englobar no només els blocaires, sinó a tots els interessats en les eines de comunicació i participació que proporciona el web 2.0. Una d’elles és Twitter i una data assenyalada com aquesta és ideal per fer la presentació d’una llista del Twitter de la Penedesfera que segueix els fins al moment 246 twittaires que tenen vinculació amb el Penedès, entès aquest com el territori de les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf.

Penedesfera

A la portada del Portal de la Penedesfera apareix juntament amb el mapa de blocaires l’actualització constant dels twittaires de la Penedesfera… O apareixerà ben aviat, perquè en el moment d’escriure aquest apunt s’està procedint al canvi d’allotjament del web. Fins ara Penedesfera.cat era acollit per @batega, el qual passa el testimoni a @quadricula. Les visites i la base de dades d’apunts penedesfèrics no han parat de créixer fins saturar el servidor. Fer-se gran té aquests inconvenients.

Participació

Technorati Tags: , , , , , , , , ,