L’apunt dels dilluns: Gargollassa i Vermada amb Lluna Plena a Can Majoral

Gargollassa Raïm negre de gra gros, rodó i de dolç, de pell forta, cultivat a Mallorca, poc productiu, que dóna vins de 14 a 16 graus. Diccionari del vi i del beure de Joan Maria Romaní Olivé

 Tot tafanejant pel Vadevivaig espetecar amb la notícia de la presentació de vins de Plai i Llevant que va tenir a l’Espai Mallorca, entre d’altres coses parlava de la presentació d’un vi elaborat a Can Majoralamb la varietat  Gargollassa. I a mí les varietats recuperades i les novetats em fan anar de bòlit. Al web del celler no vaig trobar res sobre el nou vi però em van fer un regal: les imatges d’una vetllada estiuenca, una nit sembla que tan rodona com la lluna plena sota la qual va tenir lloc i, a la que tot i no ser-hi m’hi he trobat, hi he vist als meus amics i sobretot hi he vist reflectida una manera de ser i de passejar-te per la vida amb la que combrego totalment. És un possible resum de  moltes nits dels estius que he viscut. Les converses i  les copes, la pols i les rialles, la música i els cossos es barregen amb la música i esdevenen aquella pel·lícula que t’agrada viure. Una Festa Blanca.
 
 Sobre la Gargollassa de Can Majoral ja hi tornarem un altre dia, ara toca somiar nits d’estiu Vermades en Lluna Plena, plenes de vida.

Clica i xala.

http://www.youtube.com/watch?v=QkIpqc3OqMg&feature=player_embedded

Salut i que la festa us acompanyi.