Jo també col.laboro amb La Marató de TV3 amb la Samarreta Solidària “El Penedès”

Poster Samarreta Solidària El Penedès

A pocs dies de La Marató de TV3 moltes persones poden dir que hi col.laboren des de fa mesos en haver adquirit la Samarreta Solidària “El Penedès”. Tots els beneficis de la seva compra, amb talles per adults i petits a 10 EUR la unitat, van a parar a aquest esdeveniment anual. Aquest any les donacions seran per a l’investigació de les malalties minoritàries. TV3 dedicarà unes 15 hores de programació del proper 13 de desembre a recaptar fons per aquesta causa. La Penedesfera, la Comunitat de Blocaires i interessats en les TIC del Penedès, va comprometre’s des de l’estiu en aquest objectiu quan vam posar 1.500 samarretes a la venda en esdeveniments puntuals com el Vijazz de Vilafranca del Penedès i que ha continuat amb d’altres celebracions multitudinàries com el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia. Abans del programa de televisió es podrà adquirir la samarreta a la mostra “Subirats Tasta’l” de Sant Pau d’Ordal (Subirats), el 6 de desembre, i a la Festa de Santa Llúcia de Gelida, el mateix 13 de desembre. A més a més dels punts de venda disseminats per tot el territori penedesenc, també es pot aconseguir la samarreta comprant-la per internet al Portal de la Penedesfera www.penedesfera.cat

Com veieu és una activitat que ha despertat moltes simpaties i que durarà tot l’any. No hauria estat possible sense la col.laboració de l’equip de Cava&Twitts, creador de la imatge de la samarreta a les 2es Jornades de la Penedesfera, l’Institut d’Estudis Penedesencs –del qual la Penedesfera és la secció TIC– qui ha finançat l’operació, i l’estudi de comunicació Tres Interactiva, el qual ha fet l’estampació. Tanmateix cal esmentar tot un reguitzell d’esdeveniments puntuals, a més a més dels ja comentats anteriorment, que han col.laborat amb la venda i són: Parada de la Plataforma per un Vegueria Pròpia durant el Vijazz Penedès, Reunió Portal de la Penedesfera a Piera, Sopar del Barri de Torrentfondo de Sant Llorenç d’Hortons, Concert de Lax’n’Busto a Cal Sergi Sabaté de Sant Sadurní d’Anoia, Parada al Mercat de Vilafranca del Penedès de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Concert de Jazz al Castell de Gelida, Parada prèvia a la Marxa de Torxes de Vilafranca del Penedès de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Parada conjunta de l’Institut d’Estudis Penedesencs i Omnium Cultural a Vilafranca del Penedès, i Parada a l’ECO Sant Cugat Sesgarrigues de l’Institut d’Estudis Penedesencs. Si esteu interessats a col.laborar-hi venent la samarreta només cal que us poseu en contacte amb penedesfera@penedesfera.cat. I no només per vendre-la ocasionalment sinó per col.laborar-hi com a punt de venda estable complint els objectius de la iniciativa:

  • Promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats.
  • Cercar la màxima col.laboració d’entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès.
  • Recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.

Aquests són tots els punts de venda de persones, entitats, empreses i administracions que tenim fins al moment –actualitzats oportunament al Portal de la Penedesfera– que estan col.laborant amb aquesta causa solidària. Sense ells no hauria estat tampoc possible la difusió que ha assolit i s’ha d’agrair i molt el seu compromís:

Seus de l’Institut d’Estudis Penedesencs (Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell)
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia
Vinateria Lluquet (Gelida)
Cava Butí Masana (Sant Sadurní d’Anoia)
Botiga de Puck Import, S.L. (Vilanova i la Geltrú)
Ajuntament de Santa Oliva
Oficina de Turisme de L’Arboç
Centre d’Interpretació del Castell de Gelida
Centre Cívic L’Estació (El Vendrell)
Centre Cívic de Coma-ruga (El Vendrell)
Oficina de Turisme de Cunit
Patronat de Turisme de Calafell
Hostal del Castell de Gimenelles (Sant Jaume dels Domenys)
Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Calafell
Punt d’Informació Juvenil (PIJ) “Can Rossell” de l’Arboç
Jove Baix Penedès (El Vendrell)
Estació Vitivinícola de Lavern (Subirats)
Caseta de Fusta de Sant Pau d’Ordal (Subirats)

Penedesfera
La Marató de TV3

Evidentment gràcies a tothom que ja podeu dir: "Jo també col.laboro amb La Marató de TV3 amb la Samarreta Solidària “El Penedès”"

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,