EINES 2.0 APLICADES AL MÓN EMPRESARIAL, TAMBÉ A CAL MATIAS

Com a restaurant i negoci directament relacionat amb el tracte amb el client sempre hem intentat de trobar el màxim d’eines a l’abast per donar servei. D’ençà de l’aparició de les eines que la xarxa internet ens aporta, continuament, la relació servei-usuari ha adquirit un nou sentit i ha guanyat en valor.

Com a mostra de com aplicar aquests aspectes a la cotidianitat dels negocis, us mostrem un nou post d’en Daniel Garcia Peris, al capdavant de Penedesfera entre moltes d’altres tasques, sobre la col·laboració que fa a Radio Vilafranca, al programa Plaça Penedès. 

En aquesta ocasió convida a David Delgado Vendrell, fill d’en Matias i la Teresa, que aporta la seva visió i alhora experiència cotidiana en la gestió d’aquestes eines de la xarxa aplicades al món empresarial. 

Podeu accedir-hi en aquest Enllaç al post.

Fins aviat!