El jovent de Gelida participa a la Casa Gran del Catalanisme de Convergència

Aquest mes de juliol, la Casa Gran del Catalanisme a l’Alt Penedès, es va presentar al Casinet del Centre Cultural de Gelida. Hi van assistir un significatiu grup de gelidencs i gelidenques que, de la ma de Francesc Rosell, regidor de Gelida, i de Joan Raventós, responsable de la Casa Gran a la comarca, van poder conèixer i debatre els principals objectius de la proposta.

Entre el grup de persones de diferents edats que hi va participar, va destacar que més de la meitat representaven a diferents entitats i col·lectius de jovent de Gelida, fent palès que els joves també estan preocupats per la situació del país. La reunió va continuar amb un llarg debat sobre els principals temes actuals: crisi econòmica, crisi de govern i crisi de valors.

Joan Raventós remarcava que “convé que tothom s’hi senti involucrat: els adults, la gent gran i el jovent, i que tots tinguin ganes de participar-hi. Estic convençut que amb vosaltres recuperar la credibilitat del nostre país és possible”.

Finalment Francesc Rosell va agrair la presència, participació i compromís de tots els assistents i, malgrat l’arribada del període estiuenc, va encoratjar-los a tornar a participar en una nova trobada de la Casa Gran el proper mes de setembre.