L’Arxiu de les Jornades de la Penedesfera 2009

La Fundació puntCAT ja ha fet públic que estan disponibles els vídeos de les passades Jornades de la Penedesfera al Vendrell, i per tant es pot publicar l’arxiu de l’esdeveniment al Portal de la Penedesfera. A diferència de l’any passat, hi són la totalitat de les taules rodones i activitats, encara que ja des d’hores després de la celebració de les Jornades hi havia un bon grapat de vídeos compartits pels assistents presencials al YouTube i altres serveis. Ara els hi afegeixo el meu parlament a la inauguració extret de la retransmissió de Ràdio i Televisió El Vendrell.

Tenim l’arxiu fotogràfic gràcies a l’Entitat fotogràfica de Calafell i comarca ENFOCA, el Flickr de la Penedesfera i moltes més a Flickr, Facebook, Picasa i d’altres aplicacions que podeu trobar fent una cerca amb la paraula ‘Penedesfera’. Tenim la cobertura que vam fer amb CoveritLive i twitter amb el tag #Penedesfera.

Cartell de les 2es Jornades de la Penedesfera: "Presència a la xarxa"

Àlbum de Fotografies de les Jornades de la Penedesfera del divendres 12 de juny de 2009Àlbum de Fotografies de les Jornades de la Penedesfera del dissabte 13 de juny de 2009

Enfoca a la Penedesfera 2009

Ràdio i Televisió El Vendrell va realitzar la retransmissió de totes les activitats de les Jornades de la Penedesfera, en directe i on-line. La Fundació puntCAT allotja indefinidament totes les gravacions al web elteuvideo.cat.

Vídeos de les Jornades de la Penedesfera

A continuació també podeu veure una selecció dels diversos vídeos que hi ha de l’acte a YouTube.

Recordeu que podeu consultar el programa d’aquesta edició i no oblideu d’estar atents a les properes Jornades de la Penedesfera.

Finalment el recull del més rellevant que anem trobant per internet i que tenim en el llistat a continuació. Si algú troba a faltar alguna cosa només cal que ho digui deixant un comentari.

Durant i després de l’esdeveniment:

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,