On és la Penedesfera?

Que poden tenir en comú un ciutadà suec resident a Vilanova i la Geltrú, una parella igualadina de viatge per l’Àfrica i l’eurovisiu Rodolfo Chikilicuatre? Doncs que tots ells són a la Penedesfera.

Erik WirdheimDefinir el vincle amb la Penedesfera va ser una de les preguntes que em van fer ahir al programa Vilanova Matí del Carles Aparicio a Canal Blau FM, on vaig coincidir amb l’Erik Wirdheim. És un blocaire suec que des de Vilanova i la Geltrú escriu en suec, però sobretot en anglès i català, la seva visió de l’actualitat local i catalana. Per cert en només 3 anys ja parla i escriu perfectament el català. A la ràdio vam xerrar del món blocaire i de les properes Jornades de la Penedesfera. Ho podeu sentir a continuació o aquí.

Cristina i Siscu al NilLa Penedesfera es defineix com l’espai comunicatiu virtual que compren el col.lectiu en xarxa de blocs i blocaires que tenen vinculació al Penedès, entès aquest com el territori de les comarques de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf, i independentment de la llengua, lloc de naixement o de residència i temàtica del bloc. Per tant si no hi vius al Penedès però tens aquest lligam, hi pertanys a la Penedesfera. És el cas de la Cristina i el Siscu, una parella igualadina que relaten al bloc la seva experiència viatgera pel nord d’Àfrica, on porten gairebé 10 mesos. Acaben de contestar al comentari que els vaig deixar al febrer al seu bloc on els deia que els havia enllaçat a la llavors llista, ara portal, de la Penedesfera.

Hola Daniel
Ha sigut imposible contestar fins ara. Les conexions aquí al nord d’Etiòpia son molt dolentes. Tenim llum un dia si i un no.
Som a Wukro col.laborant amb la ONG Angel Olaran i serem a Igualada al Juliol.
Gracies per afegir-nos a la llista de blogs. De seguida que poguem accedir al nostre hi afegirem el teu no pateixis.
Estem en contacte
Una abraçada

També igualadí és el David Fernández, actor que dóna vida a Rodolfo Chikilicuatre. Aquest personatge té un bloc com a part de la seva campanya publicitària. Podríem discutir la seva aportació a la Penedesfera, i a la música també, però el vincle al Penedès existeix encara que sigui pel protagonisme “laboral” del bloc. Aclarit el vincle entre tots aquests blocaires a la Penedesfera, tal com es va definir a la reunió constituent de la comunitat, ara em pregunto… Es ballarà el Chiki Chiki a Etiòpia?

[tags]Penedesfera, Penedès enllaç, vincle, blocaire, Erik Wirdheim, Chikilicuatre, Igualada, Vilanova[/tags]