Vins&Blogs de la Penedesfera

Els Vins&Blogs són les trobades informals de bloguers al Penedès que impulsa la Penedesfera. El seu format és molt semblant al conegut com a Beers&Blogs i es realitzaran segons la convocatòria de cada bloguer organitzador. La primera enquesta del Portal de la Penedesfera va servir per triar el nom entre totes les opcions proposades –relacionant les paraules blogs, vi, vins, cava, most, bacus, etc.– adaptant al Penedès les trobades i d’acord amb un dels objectius de la Penedesfera en fomentar la cultura de la vinya, del vi i del cava, a la xarxa. Principalment es parla de totes les temàtiques que envolten els bloguers de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf però l’invitació no és només per als bloguers de la Penedesfera, sinó que és oberta a qualsevol persona interessada a compartir una bona estona desvirtualitzant les experiències viscudes en aquest mitjà.

 

Edicions de l’esdeveniment celebrades fins ara:

No hi ha cap calendari predeterminat al respecte, i si vols tu pots organitzar el següent. Per tenir una mica de coordinació t’agrairíem et posis en contacte mitjançant l’e-mail de la Penedesfera.

Fer una trobada presencial, les Jornades de la Penedesfera, i una altra d’informal, són els actes que es va decidir organitzaria la Penedesfera a la reunió constituent del 16 de febrer del 2008 a Gelida.