50è Aniversari de la DO Penedès

"Penedès: Terra de Champions" segons Artur Mas a l'acte del 50è Aniversari de la DO Penedès

La Denominació d’Origen Penedès ha fet 50 anys i això no passa cada dia. Encara menys per una institució que, ara per ara, és la que millor representa tot el territori penedesenc. Un sentiment per la terra pel qual també és col.laborador de la Penedesfera a totes quatre Jornades de la Penedesfera que s’han celebrat. Ahir es va fer l’acte de celebració d’aquests 50 anys amb la presència del President de la Generalitat Artur Mas. Va qualificar el Penedès de “Terra de Champions dels vins” tal com podeu veure en el següent vídeo. Vaig assistir a la celebració a l’Heretat Sabartés de Banyeres del Penedès i així felicitar al President de la DO Penedès, el gelidenc Francesc Pascual, pel seu convenciment en impulsar el territori. A continuació teniu algunes fotografies que vaig fer de l’acte i una introducció en vídeo a la DO Penedès.

 

Technorati Tags: , , , , , , , , , ,