BibliotecaViva

BibliotecaViva és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

Anna Badia és l’autora del bloc BibliotecaViva. Un espai que combina literatura i educació com a continuació de les classes de biblioteca de l’escola Estalella Graells de Vilafranca del Penedès. L’Anna és la mestra coordinadora de la biblioteca del centre i també ha desenvolupat el bloc Biblioteca-classes amb la publicació oberta del contingut que s’imparteix. Sens dubte una iniciativa personal, innovadora i molt interessant que ens fa reflexionar sobre la societat de la informació i el coneixement a nivell escolar. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • Per a mestres bibliotecaris: De biblioteca escolar "És un agregador de fonts de biblioteques escolars. Reuneix en un únic blog les darreres notes publicades pels mestres i bibliotecaris responsables dels diversos blocs de biblioteques escolars amb més presència a la xarxa"
  • Per a pares i mares i mestres: Leer "Vol transmetre l’entusiasme per la lectura i animar la seva pràctica, així com aportar materials i consells per als docents i les families. Del Ministerio de Cultura. En castellà"
  • Per a Primària, de l’Edu365cat: Au, llegim! i Va de llibres
  • Per a tothom: Poesia infantil i juvenil "Sobre poesia infantil i juvenil" i Pinzellades al món “D’il·lustracions de literatura infantil i juvenil. Preciós”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

[tags]Penedesfera, Vilafranca, Penedès, ràdio, podcast, blocaires, blocs, blogs, literatura, educació, ensenyament, biblioteca, mestra, Anna Badia[/tags]