Joan Pinyol

Joan Pinyol és el blocaire protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

Joan Pinyol fa des de la terra del paper un retrat de la seva obra literària, del territori i de la recuperació de la memòria històrica viscut en primera persona. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • http://correctellegiblebarat.blogspot.com, “Bloc poètic d’una bibliotecària de Sallent, la Raquel Benítez”
  • http://catalanskpige.blogspot.com, “Bloc de la Diana Coromines Calders, néta de Pere Calders, en danès (dóna a conèixer la nostra realitat molt més enllà de les nostres fronteres)”
  • http://la-bona-confitura.blogspot.com, “El bloc del microrelat en català que porta un pianista, professor de l’ESMUC”
  • http://memoria.cat, “Excel·lent web de memòria històrica que porta el bon amic Joaquim Aloy des de Manresa. És la pàgina web més completa que hi ha al país sobre la II República. És increïblement completa i interessant”
  • http://www.anoiadiari.cat, “Web d’informació de notícies relacionades amb la comarca de l’Anoia (l’únic mitjà anoienc amb cara i ulls avui dia en una comarca que vull annexionada al Penedès, com a mínim la part baixa)”

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

[tags]Penedesfera, Vilafranca, Penedès, ràdio, podcast, blocaires, blocs, blogs, literatura, escriptor, Anoia, Capellades, memòria, història, Joan Pinyol[/tags]