4t Vins&Blogs a Copons, preparant la Penedesfera 2011

El proper any (maig-juny) es celebraran les IV Jornades de la Penedefera. Després d’uns anys de neixement i consolidació de la trobada de blocaires la idea és consolida i es distribueix pel territori. Any darrera any, l’esperit de vincular coneixement amb xarxa, persones, projectes,…va aconseguint més difusió. Al portal de la Penedefera veureu una mica el fil de les diferents propostes. Com ja veureu són heterogènies, però segueixen eixos en comú.

Les properes Jornades es celebraran a Igualada. Pensem que és una bona notícia per la ciutat i per la comarca. A la comarca és comença a treballar en xarxa, i les idees que sorgeixen es comparteixen i es distribueixen amb caràcter global. D’alguna manera, ens sentim molt particeps d’aquestes Jornades, i voldríem que tota la gent que esteu fent coses a l’Anoia s’hi anés involucrant.

La primera possibilitat per fer un encontre entre gent que ja ha fet propostes en les altres edicions de la Penedesfera i les persones més pròximes ja la tenim aquí. El Vins&Blogs el proper 17 de juliol a Copons. Amb l’excusa d’aquest esdeveniment podeu pasar un dia per Copons, un poble proper a Igualada, i molt bonic (petita falca publicitària, però del tot merescuda). Els Vins&Blogs es convoquen de forma espontania, tothom els pot organitzar, i serveixen per fer caliu i per la preparació de les properes Jornades.

La idea és fer una repassada al funcionament de les Jornades d’enguany celebrades a Vilanova i la Geltrú i pensar les del proper any a Igualada. Tenim ganes de fer partícep a tothom, per tant sentiu-vos vostra la idea i proposeu idees i, aprofiteu la possibilitat d’aquestes Jornades per amplificar les idees, els projectes,… que ja estem fent al territori.

La Jornada del 17 de Juliol a Copons seria a les 11:00h i finalitzariem cap a les 13:30. Podeu portar banyador i/o família. L’Ajuntament de Copons us pagarà l’entrada com agraïment a què el Vins&Blogs tingui lloc a Copons. També he parlat amb el bar i si voleu ens faran un menú de 18€ pels grans i 8€ pels infants. Si voleu assegurar-vos que tindreu lloc, deixeu-me un comentari al bloc si us plau amb les dades o envieu-me un correu ricardespelt@gmail.com.

El vi que testarem el dia 17 és Udina del celler Bohigas (Odena). Podeu trobar-ne més informació al bloc del Pol Gomà, que en detalla molt bé les característiques.