Éxit de la reobertura del Museu d’Esperanto de Subirats

Acte Col.loqui Biblioteca Pública entorn el fons del Museu d'Esperanto de Subirats
Reobertura del Museu d'Esperanto de Subirats amb connexió en directe del TN Migdia de TV3

La nova etapa al Museu d’Esperanto de Subirats ha començat amb molt bon peu. Divendres el Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal era ple, amb un centenar de persones, per assitir a l’acte col.loqui -presentat per la periodista de TV3 Núria Solé- per una biblioteca pública entorn el fons del Museu d’Esperanto i admirar la nova exposició “Un recorregut per la literatura a través de l’esperanto” que s’instal.larà al museu. A continuació teniu algunes fotografies de l’acte.

El dissabte, el Telenotícies Cap de Setmana de TV3, va cobrir el primer dia amb el nou horari fix de visites guiades i els primers visitants amb una conexió en directe a càrrec de Núria Bacardit. Seguidament teniu fotos del rodatge i el vídeo del TN Migdia on es parla del Museu d’Esperanto de Subirats abans i després dels esports als minuts 32 i 49 a 53.

Com a curiositat teniu aquest vídeo de com va ser la connexió en directe vista des del mateix museu. Recordeu que podeu visitar el Museu d’Esperanto de Subirats tots els dissabtes i diumenges matí de 10 a 14 hores i dissabtes tarda de 16 a 20 hores. A les hores en punt el responsable del museu farà una visita guiada d’una hora de durada aproximadament i per un import de 2 EUR per persona.