LA MEVA PRIMERA ENTREVISTA POÈTICA A RÀDIO VILAFRANCA

Diuen que els esdeveniments, ja siguin d’un signe o d’un altre, no venen mai sols, ni les sorpreses que s’amaguen darrere de cada porta del temps. 

Després del meu primer recital i sense que hi hagués cap mena de connexió, se’m va convidar a parlar sobre els meus blogs poètics, que en són uns quants, al programa de Ràdio Vilafranca Plaça Penedès. En Daniel Garcia Peris és el col·laborador d’aquest programa i promotor de la Penedesfera és qui convida a un blocaire diferent a cada programa. L’experiència va resultar molt agradable i amena on vaig parlar de la meva experiència a la xarxa incloent algunes anècdotes que mai us he explicat al blog. Vaig aprofitar per recitar un poema de fa més de tres anys que vaig escriure tot pensant amb els efectes perjudicials del fum dels fumadors. Si teniu curiositat per sentir la meva veu i saber-ne més detalls us deixo amb l’entrevista. Que us divertiu amb LA MEVA PRIMERA ENTREVISTA!!!!!!!!!!

ESCOLTAR L’ENTREVISTA

FUMS (01/08/2006)

Aspiro la teva flaire
que metzina el meu alè
quan perfuma la meva roba
amb una essència que em recorda
una glopada d’un cendrer.

Pintes de negre els teus dipòsits,
que contenen l’elixir,
obturant totes les vies,
asfixiant tota esperança
mentre abones la gangrena
que minarà el teu futur.

Qui gosa signar la condemna
d’aquells que mai han vist el cel?
Qui injecta el verí bavejat
als companys d’habitació?

Nins en creixement
tastaran la toxina abans de néixer.
I nosaltres en silenci
permetrem tal violació.

Violant de Bru