DESPLEGA LA BICI A VILANOVA I LA GELTRÚ.

22/11/2009 11:00
Europa / Madrid

22/11/2009 11:00
Europa / Madrid

Cartell Desplega la Bici Vilanova i la Geltrú

El proper diumenge 22 de novembre a les 11h del matí es celebra una Fira-Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú. La fórmula de Fira-Concentració està pensada perquè el ciclista de plegables vingui a Vilanova i participi en un recorregut urbà d’uns 7 km, es sortirà de la zona del llarg Passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú  i per carrers de la vila.

També hi participaran les marques més importants de bicicletes amb estands on es podrà gaudir de les darreres novetats a la zona del Parc de Ribes Roges.

És farà el sorteig d’una bicicleta plegable entre tots els participants.

Podràn gaudir de les bicicletes que ens visitin tant de Vilanova com de fora, el mercat i models és tant ampli que quedarem sorpresos de les plegables i les diferents tipologies de màquines que hi ha.

 

Al nostre voltant darrerament n’està ple de concentracions, dia de la bici, passejades, trobades, marxes de bicicletes, curses, però el que no hi ha són concentracions de bicis plegables. Per això la concentració és exclusiva per bicicletes plegables.

 

Vilanova i la Geltrú està molt ben comunicada per ferrocarril , això permetrà que molta gent pugui plegar la bici al tren i desplegar-la al arribar.

 

Més informació: http://bicis-plegables.blogspot.com/