Vins&Blogs i Premis Blocs

Vins&Blogs PenedesferaEl 2n Vins&Blogs de la Penedesfera ja el tenim aquí. Serà el dissabte 3 d’octubre i està convocat per Caves Castellroig. Aquest celler del municipi de Subirats serà l’amfitrió de la trobada informal de blocaires, interessats en web 2.0 i TIC. A més a més de reunió per desvirtualitzar-nos, la data també pot servir de celebració si el Bloc de la Penedesfera, bitàcola col.laborativa entre tots els membres de la comunitat de blocaires, resulta guanyadora dels Premis Blocs Catalunya 2009 que es celebren el dia anterior, el 2 d’octubre, i a la qual ha arribat finalista gràcies a la votació popular. Ara tot depèn del prestigiós jurat, el qual també avaluarà a 4 blocaires del Penedès que opten al guardó a les respectives categories.

Penedesfera

Caves Castellroig destaca per la seva innovació en la comercialització, amb una dedicació estratègica a internet, doncs bloc i twitter complementen la seva acurada web amb botiga inclosa. La prova és que va participar com a ponent al Cava&Twitts de les 2es Jornades de la Penedesfera del passat juny al Vendrell. El programa de la trobada comença a les 10 hores. Igual que al primer Vins&Blogs començarem parlant del que es cou al món blocaire i web 2.0 en general. A continuació farem una petita visita al celler de la família Sabaté i Coca on ens explicaran la filosofia “Vins de Terrer”. Finalment farem el tast diferencial de vins 2009 de diferents terrers i tast de vins 2008 per veure el destí del vi segons el seu terrer. Estarem acompanyats en tot moment de l’enòleg de la família Marcel Sabaté, artífex de productes d’altíssima qualitat i reconeguts mundialment. Val a dir que és una activitat molt interessant, a l’entorn incomparable d’aquesta cava del Penedès i oberta a tothom, amb l’únic requisit de tenir un bloc a internet. Per tant bloggers de dins i fora de la Penedesfera esteu convidats! Només cal que confirmeu l’assistència a l’esdeveniment creat a Facebook. Aquest Vins&Blogs té el suport del Patronat de Turisme de Subirats.

Premis Blocs CatalunyaTambé esteu convidats a assistir a l’acte de lliurament dels Premis Blocs el 2 d’Octubre a Vic i pel qual us heu d’inscriure prèviament. És un fet important que el Bloc de la Penedesfera, format per tots els apunts dels blocaires penedesfèrics que parlen sobre la comunitat, web 2.0 i TIC relacionats amb el territori sigui entre els 10 finalistes en la categoria de blocs corporatius. Tant de bo el guanyem, tot i que llavors hauríem de pensar com repartir-ho entre els 585 blocaires que ja figuren a la Penedesfera :-) , la més nombrosa de Catalunya. Per això no es tot, fins a 4 blocs penedesfèrics més també opten al guardó i han estat finalistes a les següents categories:

Molta sort a tots ells! Per a celebrar aquesta construcció de coneixement col.lectiu us deixo a continuació un vídeo amb les reaccions més rellevants a la xarxa de les 2es Jornades de la Penedesfera.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,