Penedesfera: “Contra la crisi, la xarxa”

Istockphoto.com

La temàtica principal de les properes Jornades de la Penedesfera és conèixer i debatre quina és la presència d’organitzacions, col.lectius, empreses i persones a la xarxa internet. Si hi ha alguna cosa veritablement present a les nostres vides avui dia és la temuda crisi, també anomenada canvi econòmic. Per demostrar que gràcies a les eines del web 2.0 podem aconseguir ser professionals i empreses actives a la xarxa, millorant el màrqueting i la comercialització, hem aconseguit la participació de 3 gurus del sector.

Penedesfera

A més a més de coordinar l’organització de les Jornades de la Penedesfera, tinc el plaer de moderar aquesta taula rodona. Serà aquest dissabte a les 12 hores a la Vil.la Casals – Museu Pau Casals del Vendrell i comptarà amb la següent participació:

Joan Jiménez , Consultor de Marques i Artista Multimedia

Marc Cortés , Professor de màrketing electrònic a ESADE

Toni Mascaró , Expert en màrqueting i la comunicació interactiva

Els seus blocs són un inici per conèixer la seva àmplia i notòria trajectòria, però si hi ha una aplicació per tal de veure com es participa a la xarxa, aquesta és sens dubte twitter. Per això us mostro els seus darrers twitts gràcies a aquest widget. Una activitat al twitter que es pot distribuir en diferents usuaris portats per la mateixa persona, com és el meu cas amb la Penedesfera.


L’utilitat d’aquesta taula es demostra pel fet que ha estat difosa amb la col.laboració de l’Associació Empresarial de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG) i el suport de les organitzacions empresarials del territori: Unió Empresarial del Penedès (UEP), Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), Centre d’Iniciatives i Turisme del Vendrell (CIT), Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), PIMEC-SEFES (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), Cambra de Comerç de Tarragona i Jove Cambra de Líders i Emprenedors de Vilafranca del Penedès.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , ,