Diada del Firal – 1er. Memorial Joan Sol

Serà aquest proper diumenge 14 de juny. A l’anomenada des de fa uns anys Diada del Firal, li hem volgut afegir el títol de Memorial Joan Sol, sempre d’acord amb la seva família que ha vist la idea amb bons ulls.

Com va dir la seva néta, la Mar, volem i desitgem que sigui un petit homenatge en memòria de tots aquells que van viure i van treballar pels castells en anys difícils, en època de postguerra, als anys 40, 50, 60… Fa pocs mesos ens deixava en Pere Català, un altre històric. I molts altres que ja no hi són: l’Emili Miró, en Jan Julivert,… Una època en la que amb la fe i el carisma d’una persona, moltes vegades, es movia a tota una colla a intentar els primers castells de vuit del segle XX.

Diumenge, els Sagals d’Osona, els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Tarragona ens faran costat a plaça. Des d’aquí volem aprofitar per demanar disculpes als matalassers ja que TV Vilafranca els ha omès en la ressenya d’agenda que ha fet en el programa Va de Castells d’ahir, en cap cas imputable als Xicots de Vilafranca.

Salut i bons castells a la Diada de diumenge!!! Xicots: som-hi tots i totes a fer mans a plaça!!!